Soru Promods Mersin Yok?

Herkese Merhaba,
ProMods indirdim Türkiye'de sürerken Mersin'e gitmek istediğimde sadece Trakya bölgesinin olduğunu gördüm. Gördüğüm kadarıyla Mersin, Antakya, Silifke vesaire vardı farklı bir şey mi indirmem lazım?

Çözüm
Selam Aziz 😊 ProMods foruma tıklayıp "Mideast" yazılı görsele tıklarsan, ücretsiz olarak o şehirlere sahip olabilirsin 😉 Ancak 1.57'ye güncellenmiş olmayabilir. Kontrol etmeyi unutma❗
Selam Aziz 😊 ProMods foruma tıklayıp "Mideast" yazılı görsele tıklarsan, ücretsiz olarak o şehirlere sahip olabilirsin 😉 Ancak 1.57'ye güncellenmiş olmayabilir. Kontrol etmeyi unutma❗

Çözüm
turkce tek link yok ortadogu. Mersine gidemiyorum avrupa var. 5 senede bi canajkale yaptin, bence sen harita yapma promos Diger haritalara engel olma
Dostum öncelikle tek link istemen ve ProMods.net dışından edinmen bir suç. İçeride göremediğin kadar insanın hakkını yemek bu. Haritacısı, tabelacısı, modelcisi, marketingcisi, testerı... Bütün bu insanların emeğini "sadece Keşan mı?" diye küçümsemek, verilen emeği bilmemenin verdiği bir cahillik ve sığlığın işaretidir.

Keşan ya da Çanakkale dediğin yerler bugünün çalışması değil, devamlı güncellenen ve ben piştiğini düşündüğümde paylaşılacak yerler. Hazır olmadığı sürece de bi beş sene daha bekleteceğim.

Geri